O întreprindere a grupului BRUGG
 
     
 
 
     
 
 

EIGERFLEX

 
 
EIGERFLEX
 

 
» Fitinguri
 
» Accesorii
 
 

EIGERFLEX

EIGERFLEX este un sistem flexibil, cu sau fără bandă de protecţie la îngheţ autoreglabilă, destinat transportului apei potabile şi apei uzate. Temperatura de funcţionare este situată între min. -30 °C şi + 20 °C, iar presiunea este de 16 bar.
 
 

Domenii de utilizare

Conducte pentru transport apă potabilă şi apă uzată, în situaţii când nu pot fi pozate îngropat (din motive tehnice), sau la o adâncime suficientă pentru a le proteja împotriva îngheţului.
 
 

Partenerul dumneavoastră pentru sistemele de conducte

Suntem partenerul dumneavoastră atunci când aveţi nevoie de soluţii eficiente pentru transportul fluidelor. Datorită șefilor noştri de proiect, departamentului nostru de dezvoltare, sistemului propriu de producţie şi a echipei profesioniste de montaj, suntem în măsură să vă acordăm asistenţă competentă şi sigură pentru proiectele dumneavoastră. Pentru noi nu are importanţă dacă aplicația se referă la instalaţii pentru încălzirea locală sau centralizată, la alimentarea staţiilor de carburanţi, la realizarea instalaţiilor industriale sau a instalaţiilor sanitare în clădiri.
 
 

Soluţii specifice clienţilor

Brugg Pipesystems oferă o gamă completă de sisteme de conducte preizolate cu pereţi simpli şi cu pereţi dubli. Acest know-how ne permite fabricarea unor repere speciale pentru proiecte specifice. Nu ezitaţi să ne contactaţi, inginerii noştri vor fi încântaţi să vă ajute şi să găsească soluţia potrivită pentru dumneavoastră.
 
 
INFORMAŢII DESPRE PRODUS 
 
 
Leaflet 
Catalogue 

 
 
Centrul de informare 
Descrierea produsului, date tehnice, accesorii, certificări
» informaţii suplimentare
 
 
Conductă pentru instalaţia de climatizare 
Casinoul Lucerne, Elveţia
 

 
 
Conductă de ape uzate 
Pfaffenried, Elveţia
 
EIGERFLEX® Pfaffenried
 
Sitemap | Impressum
Recomandaţi pagina de internet
 | Datenschutzerklärung | Privacy Policy
   
Brugg Rohrsystem AG
Industriestrasse 39
CH-5314 Kleindöttingen
 
Tel.: +41 (0) 56 268 78 78
Fax: +41 (0) 56 268 78 79

www.pipesystems.com

» Country selection