O întreprindere a grupului BRUGG
 
     
 
 
     
 
 

Încălzirea fermentatorului la instalația de biogaz

 
 
Fermenterbeheizung
 
 

 
 

Prospect

» Prospect fermentator  (pdf, 2066 kB)
 
 

Simplu şi efectiv

Datorită construcției gofrate, NIROFLEX are o suprafaţă mărită ceea ce-i asigură un transfer de căldură cu până la 50% mai mare comparativ cu cel realizat de conductele cu pereţi netezi. În fermentator, ţevile sunt montate dintr-o singură bucată şi astfel pentru conectare sunt eliminate operaţiunile de sudare şi nici nu este necesară folosirea unor dispozitive speciale. Ţeava este instalată fără nici o piesă de racordare. Poate fi adaptată cu uşurinţă la geometria fermentatorului şi se pretează în aceeaşi măsură pentru utilizarea în rezervoare din beton şi din oţel. Dacă este necesar, împreună cu produsul se livrează şi un set de montaj cu toate piesele de fixare, şuruburile etc.
 
 

Racordarea în afara fermentatorului

În funcţie de dimensiune şi de cerinţe, pot fi utilizate conducte flexibile preizolate CASAFLEX şi CALPEX sau în cazul conductelor mai mari, sistemul nostru de conducte rigide PREMANT.
 
 

Experienţă şi know-how

Se poate afirma faptul că acest „pachet de conducte pentru biogaz“ este unul din cele mai evoluate soluţii disponibile pe piaţă. Cu peste 500 de aplicaţii funcţionale în Germania şi Elveţia, acest pachet a fost testat în practică mai mult decât orice alt produs de pe piaţa instalaţiilor de biogaz.
 
 
 
 
 
Încălzirea fermentatorului 
Instalaţia de biogaz la Goldenstedt-Lutten, Germania
 

 
 
 
Sitemap | Impressum
Recomandaţi pagina de internet
 | Datenschutzerklärung | Privacy Policy
   
Brugg Rohrsystem AG
Industriestrasse 39
CH-5314 Kleindöttingen
 
Tel.: +41 (0) 56 268 78 78
Fax: +41 (0) 56 268 78 79

www.pipesystems.com

» Country selection