O întreprindere a grupului BRUGG
 
     
 
 
     
 
 

Serviciile noastre

 
 

 
 

Reabilitări

Multe reţele din sistemele centralizate de alimentare cu căldură au fost puse în funcţiune în urmă cu 30 de ani sau mai mult. Statisticile din Europa arată că numărul avariilor la conductele acestei generaţii creşte exponenţial.
Ca specialist în transportul eficient al fluidelor, Brugg Pipesystems oferă un pachet cuprinzător de servicii, pentru înnoirea reţelelor din sistemele centralizate de alimentare cu căldură. Veţi colabora cu o reţea de parteneri cu experienţă care vă pot oferi toate serviciile de care aveţi nevoie – şi care garantează calitatea acestor servicii.
 
 
AV Cryoflex
 

Livrări expres în Elveţia

Piesele standard pot fi livrate în 24h:
după primirea comenzii scrise, BRUGG Pipesystems poate furniza produsele standard în interval de 24 de ore, pentru proiectele realizate de BRUGG.
 
Piesele speciale pot fi livrate în 72h:
După primirea comenzii scrise cu toate detaliile tehnice, putem fabrica toate piesele speciale în interval de 72 de ore, pentru proiectele realizate de BRUGG.
 
 

 
 

Marketing pentru proiecte

Vă putem ajuta, ghidându-vă în atingerea obiectivului pentru proiectele dumneavoastră privind sistemele centralizate de încalzire. Departamentul nostru de marketing şi reţeaua de parteneri externi pot să realizeze pentru dumneavoastră panourile de avertizare, broşuri, comunicatele de presă, e-mail-uri etc.
 
 

 
 

Echipa de montaj

Cu ajutorul echipei noastre instruite special, putem realiza proiectele dumneavoastră în mod profesional şi la termen.
 
 

 
 

Management de proiect

Ne ocupăm de stabilirea şi măsurarea traseelor pentru conducte, determinăm cantităţile de material necesare pentru proiecte, coordonăm livrarea materialului şi executăm lucrarea în termen.
Avantajul clientului:
Având o experienţă îndelungată, BRUGG Pipesystems poate coordona orice tip de lucrări de execuţie pentru sisteme de conducte.
 
 

Serviciul de urgenţă în Elveţia

Serviciul BRUGG "365 Serviciul de urgenţă" vă garantează că nu vă veţi lăsa clienţii în frig, şi asta fără a fi nevoie să interveniţi personal; BRUGG Pipesystems găseşte pentru dumneavoastră soluţii economice în caz de avarie – de la situaţia iniţială şi până la finalizare - raportează şi fotografiază. Indiferent dacă este duminică, ziua de Paşte, de Crăciun sau oricare altă sărbătoare, noi suntem pregătiţi pentru intervenţie.
 
 
 
 
 
 
Sitemap | Impressum
Recomandaţi pagina de internet
 | Datenschutzerklärung | Privacy Policy
   
Brugg Rohrsystem AG
Industriestrasse 39
CH-5314 Kleindöttingen
 
Tel.: +41 (0) 56 268 78 78
Fax: +41 (0) 56 268 78 79

www.pipesystems.com

» Country selection