O întreprindere a grupului BRUGG
 
     
 
 
     
 
 

COOLMANT

 
 
COOLMANT
 

 
» Fitinguri
 
» Accesorii
 
 

COOLMANT

- sistem de conducte preizolate pentru răcire centralizată, pentru alimentare cu apă rece şi canalizare, având ţeava de serviciu din polietilenă (PE100) şi termoizolaţie din poliuretan (PUR) expandat cu CO2;
- adecvat pentru funcţionare în gama de temperaturi ale fluidului de la -20°C până la +40°C* şi presiuni de până la PN 16;
- utilizat pentru realizarea reţelelor de transport şi distribuţie şi a racordurilor la imobile în sisteme de răcire centralizată şi locală, a racordurilor la surse de energie geotermală şi a reţelelor de apă potabilă şi canalizare protejate împotriva îngheţului
 
 

Durabilitate

COOLFLEX şi COOLMANT beneficiază de zeci de ani de experienţă în producţia de sisteme de conducte preizolate. Calitatea lor este susţinută de performanţele excelente ale termoizolaţiei din spumă poliuretanică.
 
 

Eficienţă energetică

Folosind izolaţia cu cea mai bună rezistenţă termică, se obţin cele mai mici pierderi de energie. Astfel, se reduce considerabil consumul energetic iar investiţia în sistemele de conducte preizolate COOLFLEX şi COOLMANT pentru răcire centralizată aduce avantaje financiare pe termen lung.
 
 

Execuţie rapidă

Pozarea conductelor COOLFLEX şi COOLMANT se face rapid şi simplu. Diametrul exterior redus şi lungimile mari de livrare ale COOLFLEX determină reducerea considerabilă a dimensiunilor şanţului, astfel încât lucrările sunt executate mai repede.
În cazul utilizării COOLFLEX pentru sisteme de distribuţie mai mici, nu mai sunt necesare îmbinări decât la capetele conductei. Alte avantaje ale sistemului constau în faptul că necesită cuplări doar la ramificaţii, costurile de instalare sunt mai mici şi are o foarte bună siguranţă în funcţionare.
 
 

Fiabilitate

Pentru conductele COOLFLEX şi COOLMANT este disponibilă o gamă completă de fitinguri 100% etanşe, sigure şi fiabile. Ele asigură legarea cu oricare dintre celelalte elemente ale sistemului. Gama include electrofitinguri, mufe şi cuple cu filet sau mecanice. Pentru termoizolarea locală (la amplasament) a îmbinărilor COOLFLEX se foloseşte sistemul patentat cu cochilii Clip. Acestea oferă protecţie excelentă a ramificaţiilor tip T. Cele două semicochilii ale ansamblului se închid foarte uşor cu clape şi apoi sunt umplute rapid cu spumă poliuretanică pentru finalizarea termoizolării.
 
 

Livrare promptă

Componentele sistemelor COOLFLEX şi COOLMANT sunt disponibile pe stoc. Gama largă de accesorii permite alegerea soluţiei optime pentru orice proiect. Oferim de asemenea termene scurte de livrare pentru reperele speciale. Disponibilitatea ridicată a produselor COOLFLEX şi COOLMANT creşte flexibilitatea planificării execuţiei, prevenind timpii morţi la amplasament.
 
 
* Pentru aplicaţii de încălzire, durata de viaţă şi presiunea de operare sunt limitate (conform DIN 8074).
 
PRODUKTEINFORMATION 
 
 
Prospekt 
Katalog 
Cooling Overview 

 
 
Centrul de descărcare 
Descriera produsului, date tehnice, accesorii, certificate
» Alte informaţii
 
 
Traseu de răcire 
Cazinoul Luzern (Elveţia)
 
Kühlleitung Casino Luzern
 
 
 
Sitemap | Impressum
Recomandaţi pagina de internet
 | Datenschutzerklärung | Privacy Policy
   
Brugg Rohrsystem AG
Industriestrasse 39
CH-5314 Kleindöttingen
 
Tel.: +41 (0) 56 268 78 78
Fax: +41 (0) 56 268 78 79

www.pipesystems.com

» Country selection