O întreprindere a grupului BRUGG
 
     
 
 
     
 
 

Traseu de răcire

 
  
 

Amplasament:

Portugalia, Guimaraes
 
 

Proiect:

Sistem nou centralizat de încălzire şi răcire pentru centrul vechiului oraş Guimaraes.

Primăria, situată în centrul istoric al orașului, este legată de o centrală de încălzire/răcire nou construită printr-o reţea de distribuţie care se întinde de-a lungul zidului cetății vechi de peste 1000 de ani. Două cazane pe gaz, de 390 kW fiecare, au fost instalate pentru alimentarea cu energie termică a reţelei centralizate.
Temperaturile nominale de calcul pentru reţeaua de încălzire sunt 80/60° C. Pentru răcire sunt prevăzute două chillere, fiecare de câte 430 kW. Temperaturile nominale de calcul pentru răcire sunt 7/12° C.
Centrala a fost pusă în funcțiune la începutul anului 2011 şi încălzeşte iarna birourile Primăriei iar vara asigură răcirea.
 
 

Provocări:

Deoarece nu se ştia exact ce se află în sol, conductele flexibile au fost alegerea ideală pentru că eventualele obstacole puteau fi ocolite rapid şi fără probleme tehnice. Într-adevăr, în momentul execuției săpăturilor, s-au făcut descoperiri arheologice care au modificat traseele inițiale, fiind aduse la lumina zilei fundaţiile stâlpilor cetății îngropate în vremuri de mult uitate.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sitemap | Impressum
Recomandaţi pagina de internet
 | Datenschutzerklärung | Privacy Policy
   
Brugg Rohrsystem AG
Industriestrasse 39
CH-5314 Kleindöttingen
 
Tel.: +41 (0) 56 268 78 78
Fax: +41 (0) 56 268 78 79

www.pipesystems.com

» Country selection